04
2018 MAYIS
Kategori   /   3

Bodrum Ev Sahipliğinde USDF Türkiye Toplantısı Gerçekleşti

Turizm profesyonellerini bir araya getiren SKAL International’ın Türkiye’deki 17 kulübü Bodrum’da buluştu.

 

Skal Bodrum Kulübü ve Işıl Club’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Muğla Üniversitesi Turizm Dekanı Prof.Dr.Ozan Bahar’ın “Geleceğin Turizmi” ile ilgili sunumu ilgi ile izlendi.

Sunumun ardından Ozan Bahar’a, Skal Dernekleri Federasyon Başkanı Faik Alsaç tarafından, Bodrum Sağlık Vakfı’nın tasarlayarak hazırladığı bir plaket verildi.

Federasyonun yürüttüğü çalışmalar, kulüplerin ürettiği projeler ve hedefleri  ile  önceki toplantılarda alınan kararlar değerlendirildi ve görüşüldü.

Fuaye alanında Bodrum değerlerinin sunulduğu standlar oluşturuldu. Bu standlarda yer alan “Bodrum Mandalini”, “Bodrum Yadigarı”, “Pablo Bira”, Bodrum Sağlık Vakfı”, “Türk Eğitim Vakfı”, “Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği” ve “Atelier Bodrum” ürün ve hizmetleri, katılımcıların ilgi ve beğenisine sunuldu.

Toplantının ardından Nikki Beach’te düzenlenen görkemli gala gecesinde turizm profesyonelleri eğlenceli saatler geçirdi.

Toplantının ulaşım sponsorları olan BYR Turizm adına Akın Bayar ve Platinyum Transfer adına Korhan Oraz’a desteklerinden dolayı teşekkür edildi.